Euro Futures Bid Ask Chart

Alsó kép: Ez egy jó példa arra, amikor a piac kistoppol és utána nélkülünk megy tovább. A kockázat elég csekély volt a piacralépéskor.

Kozkázat

A határidős kereskedés magas szintű kockázatot hordoz és nem minden befektető számára megfelelő. A befektető többet veszíthet, mint a befizetett tőke. Kizárólag kockázati tőkét vagy annak kockázati tőkéjét szabad felhasználni a kereskedelemre. A kockázati tőke pénz, amelynek elvesztése nem változtatja meg a pénzügyi helyzetet, vagy nincs hatással az életre. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni profitot, a weboldalon megjelenő beszámolók nem reprezentatívak más ügyfelek számára, és nem garantálják a jövőbeli teljesítményt vagy sikert.

Hipotetikus teljesitmény

Példa a hipotetikus teljesítmény nyilvánosságra hozatalára: A hipotetikus teljesítmény eredményeinek sok sajátos korlátja van, amelyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk. Nem tettek nyilatkozatot arról, hogy bármelyik számla a bemutatottakhoz hasonló nyereséget vagy veszteséget fog elérni, vagy valószínűleg eléri; valójában gyakran éles különbségek vannak a hipotetikus teljesítményeredmények és az adott kereskedési program által később elért tényleges eredmények között. A hipotetikus teljesítményeredmények egyik korlátja az, hogy általában utólag előkészítve készülnek el. Ezenkívül a hipotetikus kereskedés nem jár pénzügyi kockázattal, és egyetlen hipotetikus kereskedési nyilvántartás sem képes teljes mértékben figyelembe venni a tényleges kereskedés pénzügyi kockázatának hatását. például a veszteségekkel szembeni ellenállás vagy a kereskedési veszteségek ellenére való betartás képessége olyan lényeges pont, amely szintén hátrányosan befolyásolhatja a tényleges kereskedési eredményeket. Számos egyéb tényező kapcsolódik általában a piacokhoz vagy bármely konkrét kereskedési program végrehajtásához, amelyeket nem lehet teljes mértékben figyelembe venni a hipotetikus teljesítményeredmények előkészítése során, és amelyek mind hátrányosan befolyásolhatják a kereskedési eredményeket.