Mi szükséges ahhoz hogy ne nagy hátránnyal indulj a tőzsdei kereskedésben? Három dolog ami meghatározhatja a sikerességed. A softver amit használsz ,adatforgalmazó,broker .Ennek a három dolgnak kacsolódnia kell egymáshoz. A softver forgalmazódnak kapcsolódni kell a brókerhez ,a brókernek pedig az adatforgalmazódhoz. Nem mindegy melyiket választod. Én személy szerint Sierra softvert, Denali TT adatforgalommal trédelek. Ehhez van bróker választék gazdagon .Nem minden softver és adatforgalmazó alkalmas a Footprint Tradingre. Használható még a NinjaTréder és az ATAS is .

Ezen a képen egy Tick Chartot látsz. Nem használok időalapú Chartot ,indikátort! A 900-as Tick charton ES 500 instrumentumot trédelemA chart beállítását a forgalom határozza meg .Ez a piaci nagy képem a Daytradben .A rajta látható segédeszközök mind forgalom alapúak !Ez fontos nem az idő , hanem a forgalom határozza meg a mozgásukat. Ezek a piac álltal meghatározott pontok ! Ezeket nem lehet manipulálni . Mit látsz ? Van egy Vwap, ami napi átlagárat meghatározó ár. Napi záró ár , és Sattlement preisMit is jelent? Az elszámolási ár, amelyet a nap nyereségének vagy veszteségének, valamint a fedezeti követelményeknek a meghatározására használt ár, amely a zárás előtti utolsó 30mp-ben kerül elszámolásra.

Range Bar Charton láthatod az ASK BID forgalmát. A chart oldalán levő piros kék csíkok mutatják a Cumulative Deltát, az ASK BID közötti külömbözetet .

Kozkázat

A határidős kereskedés magas szintű kockázatot hordoz és nem minden befektető számára megfelelő. A befektető többet veszíthet, mint a befizetett tőke. Kizárólag kockázati tőkét vagy annak kockázati tőkéjét szabad felhasználni a kereskedelemre. A kockázati tőke pénz, amelynek elvesztése nem változtatja meg a pénzügyi helyzetet, vagy nincs hatással az életre. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni profitot, a weboldalon megjelenő beszámolók nem reprezentatívak más ügyfelek számára, és nem garantálják a jövőbeli teljesítményt vagy sikert.

Hipotetikus teljesitmény

Példa a hipotetikus teljesítmény nyilvánosságra hozatalára: A hipotetikus teljesítmény eredményeinek sok sajátos korlátja van, amelyek közül néhányat az alábbiakban ismertetünk. Nem tettek nyilatkozatot arról, hogy bármelyik számla a bemutatottakhoz hasonló nyereséget vagy veszteséget fog elérni, vagy valószínűleg eléri; valójában gyakran éles különbségek vannak a hipotetikus teljesítményeredmények és az adott kereskedési program által később elért tényleges eredmények között. A hipotetikus teljesítményeredmények egyik korlátja az, hogy általában utólag előkészítve készülnek el. Ezenkívül a hipotetikus kereskedés nem jár pénzügyi kockázattal, és egyetlen hipotetikus kereskedési nyilvántartás sem képes teljes mértékben figyelembe venni a tényleges kereskedés pénzügyi kockázatának hatását. például a veszteségekkel szembeni ellenállás vagy a kereskedési veszteségek ellenére való betartás képessége olyan lényeges pont, amely szintén hátrányosan befolyásolhatja a tényleges kereskedési eredményeket. Számos egyéb tényező kapcsolódik általában a piacokhoz vagy bármely konkrét kereskedési program végrehajtásához, amelyeket nem lehet teljes mértékben figyelembe venni a hipotetikus teljesítményeredmények előkészítése során, és amelyek mind hátrányosan befolyásolhatják a kereskedési eredményeket.